Stavanger Chin Church kjøper eget kirkebygg

Stavanger Chins

Menigheten, som ble etablert i 2008, har lenge lett etter eget kirkebygg. Sist fredag vant de budrunden på Hørselvernsforeningen gamle hus, sentralt i Stavanger.

Det er pastor Magnar Mæland i Stavanger Baptistmenighet, som forteller den gledelige nyheten.
 – Etter en intens prosess og en spennende budrunde har Stavanger Chin Church skaffet seg sitt eget kirkebygg, sier Mæland og fortsetter:
– Fredag kl.16.10 vant de budrunden om Bergelandsgata 46 (tidligere Stavanger Hørselvernforening). Stavanger Chin Church overtar 12. desember. Til nå har Stavanger Chin Church leid i Stavanger baptistkirke.
– Så nå blir det to baptistkirkebygg i Stavanger, og det til og med i samme gate, avslutter Stavangerpastor Magnar Mæland

Å eie sitt eget kirkebygg gir Stavanger Chin Church mye større muligheter til å drive ulike aktiviteter enn som leietakere i Stavanger baptistkirke, der tid og plass må deles med flere andre menigheter.  Forhåpentligvis vil dette raskt vise seg på menighetens virksomhet. Stavanger Chin Church er den fjerde av Baptistsamfunnets migrantmenigheter som blir eiere av eget kirkebygg. Først ute var den vietnamesiske menigheten i Oslo, deretter chinmenigheten i Egersund og den tamilske baptistmenigheten i Oslo.

(Kilde: http://www.baptist.no/nyheter/stavanger-chin-church-kjoper-eget-kirkebygg/ )

Scroll to Top